Persoonat

Petrikki Tukiainen

Hän on yrittäjä Petrikki Tukiainen, syvemmälle katsottuna hänessä on ripaus auttajaa, filosofia ja muusikkoa. Johtajuuden ja yrittäjyyden kehittämisyhtiö Villinikkarit Oy on toiminut vuodesta 1996 lähtien auttaen yritysten, kuntien ja oppilaitosten johtajia sekä työyhteisöjä pääsemään parhaimpaansa. 

No mikä sitten saa Petrikin yrittämään vuodesta toiseen? Tietenkin kova intohimo kehittää Suomea kohti yrittäjyysyhteiskuntaa ja vahva tulevaisuudenusko siihen, että tekemällä oman työnsä hyvin, tekee hän töitä koko Suomen parhaaksi. 

Yrittäjäuran onnenpotkuja kysyttäessä Petrikin ei tarvitse kauaakaan miettiä.

– Kaikki ne asiakkaat joiden kanssa on vuosien varrella rakennettu pitkäjänteistä kumppanuutta, sekä tietenkin lähiverkoston yritykset Crazy Townissa, joiden kanssa olen voinut yhdessä oppia ja sparrata toisiamme menestymään yrittäjinä.

– Nyt ja tulevaisuudessa tähtään onnellisuuteen ihmisenä ja johtajana. Tärkein työkalu tähän on aivot, oman ajattelun kehittyminen vaikuttaa kaikkeen tekemiseen. Johtajana mottoni on: On löydettävä oma polku voidakseen valaista tietä muille, filosofoi Petrikki.